Ada, Santi y Magi en la 3ra Hivernal PANNA El Bandoler

In Uncategorized by Fátima BlázquezLeave a Comment

Després d’un finde intens al #foraStocks de BiciEscapa avui ens hem plantat a la 3ra Hivernal PANNA El Bandoler, quina xulada de recorregut i amb un punt humit que ens ha fet gaudir més dels corriols!

Jo que em pensava que anàvem a una pedalada i ha tocat apretar el cul! Amb lo relax que he anat tots aquests dies després de la #MadridLisboa ja no recordava que era això d’obrir gas, llàstima que no m’ha durat fins al final, m’han sobrat 15kms i a l’última baixada m’ha passat la Inés Rodriguez Cousocom un llamp, ni intentar seguir-la, hehehe.

Moltes gràcies Bonaventura Claramunt Boladeras i a tot el personal de la cursa, molt ben organitzada, recorregut currat i dinar amb cerveseta artesana, què més es pot demanar?

#FeedYourDreams Trideporte On Line MYN 226 ERS

Leave a Comment